30 de juliol 2007

Vull morir-me i després sopar


Mare meua quin aplec! Brutal, increïble, he fet quasi de tot i m'ho he passat de conya. Es pot demanar mes?

El divendres es va sumar a la festa el Choqui, fent que fórem 6 a la furgo del Jimmy, mes el Núvol, el gosset dels místics, que també ens acompanyava a la farra. No se que passa que quan portem un gos entre nosaltres, aquest es converteix en el puto amo de la festa, fent amics ací i allà i replegant menjar de tot el mon, en canvi els gossos dels kostres no fan tants amics, per què serà?

Que ens parara la guàrdia serril abans d'aplegar era cosa sabuda i esperada, no ens van pillar res, de fet ni es van donar conter de la polsera de 3er grau de l'Alexis, la porta al peu, perquè anava en sandàlies i li la tapava el calcetí, encara que probablement mai n'hauran vista cap. Aplegar i montar el campament, birres per a festejar-ho i a rel·lacionar-se amb els veïns, que mira per on, eren gent coneguda.

El segon convoi aplega mes tard d'allò que es pensava, s'ha retardat la seua eixida des de València i a sobre han fet volta per Morella. Ni idea de que van sopar, nosaltres com que ens varem deixar la paella no varem poder fer la truita de papes, i ens va tocar menjar només amanida, cremaet de brandy i trufa al cos, QUE COMENCE LA FESTA!

Frikades a coll i a dormir amb la lluna molt baixa i sense frontal, menys mal que estava quasi plena, que si no hagueren hagut moltes baixes degut a caigudes pels bancals. Esgotat degut a haver-me alçat a les 5 del matí per a anar a treballar, menys mal ja que aixina vaig poder dormir un poc, encara que em caigueren al damunt (literalment) mentre dormia a la meua tenda.

A les 10 amb un sol que badava penyes i 2 llanterners fora xarrant, toca esmorzar, birres, papes i olives i a fer temps a la piscina, on per primera volta, el Ribera va ser víctima de la violència. Fent el subnormal dins la piscina el Choqui li va fotre una patada al cap i com que no parava de dir que li feia mal, per la vesprada va anar al metge, diagnòstic? Perforació del timpà! A la ma portava uns sobres d'antibiòtic i altres de calmants, i el dissabte era el dia de l'absenta amb marihuana!

No vaig vore a Toni Albà, i es que encara que ja portava unes 3 hores de soundsystem, m'ho estava passant de conya, amb el Torio, Sara, i demés que per allí s'arrimaven, altra volta serà, que li anem a fer!

Tornar a l'acampada, agafar trufes i l'absenta i a sopar al poble i que siga el que tinga de ser. Trobada amb gent coneguda (què estrany, no?) i a xarrar de tot, marujeo confederal (madre mia como está el patio en la Confederación!), repàs de l'agenda del mòbil i projectes de sortides de cap de setmana. Rialles, boca seca degut als efectes de la brossa i a la pols de la zona dels concerts.

Diumenge desmunta, a riure del control de la guàrdia serril altra volta, encara que no ens van parar i cap a casa, dutxa, dina, dorm i a treballar, i es que per tal de no netejar, l'encarregat va aconseguir que entrarem a treballar el diumenge la nit, per tal d'acabar la nit de dijous a divendres.

Acaba de treballar el divendres a les 2, ves d'acampada salvatge, entra a treballar diumenge a les 10... vull morir-me i després sopar!

13 comentaris:

urbenportales ha dit...

El divendres va ser -senzillament- espectacular (arf, arf)

Estrellita Mutante ha dit...

Ahir me van dir lo de Ribera, es greu o está millor?

urbenportales ha dit...

Ribera no pot estar pitjor del que ja està, no patisques

Anònim ha dit...

Res que no es cure, estigues tranquil·la. Amoxicilina i Ibuprofé, i a esperar. Ho porta mal perquè no pot fer-se cap cervesseta fresqueta, i justament ara el convida tot el món.

Espere que d'ací a Holanda estiga curat, perquè si no ens pot donar el viatge.

Anònim ha dit...

Heu vist a Aurelio?

Anònim ha dit...

Algú m'ha comentat alguna cosa de la secció Gente del Mierditerráneo, estarà allà? O serà una nova ofensiva de fotos i texts salvatges?

Hui per la nit últim dia de curro, VACANCES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Bandidos!

Donar envetja sobre l'Aplec no esta bé. Solidaritat amb la gent que no va poder anar per falta de personal per assistir.

L'any que ve serà un altre any. ( Una veritat com un temple, redeu ).

PD: Si encara tindré el "je-ne-sé-quà" d'elaborar aforismes. Tremola Fuster.

urbenportales ha dit...

Esta nit, gran, gran però ben gran soparot... jo tb comence vacances :D

Anònim ha dit...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira.(If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada. Thanks for the attention, bye). Até mais.

Anònim ha dit...

Asumo que no habeis sufrido lo suficiente,perros, quememos el mediterraneo de nuevo!. El que todavia no tenga el pps con las mejores incoherencias del mierditerraneo de Castelló, que entre en mi blog y deje su imeil en una entrada y se lo mando!.

Hoy estoy esplendido..mira tu poraonde

Binefar-hedor-lacerante@blogspot.com

Anònim ha dit...

a aurelio l'han trovat, resulta que era membre de una xaranga de cinctorres, que es diu Els pirates... surt en la secció gente del mediterraneo del dia 2 de agost

Anònim ha dit...

per a la gent que no té ganes de obrir el mediterràneo, podrieu escanejar-lo?

Anònim ha dit...

ie, si no ho podeu publicar maneu-lo a esta adreça


fantaderaim@gmail.com