12 de juliol 2007

Será maravilloso...


Mallorca la deixarem per un altra ocasió, i Menorca toca a l'Agost, aquest cap de setmana toca fugir a les Columbretes. Per tercer any consecutiu el brut del Rubén i jo fem cap allí. Fer estrena de guants (els vells els he cremat amb la taula de l'snow), cinta per al pel (com que mai l'he portat tant llarg ara he de comprar coses que mai haguera pensat) i rodet de fotos de 1600 asa, que si que és una barbaritat, però es que el 800 que puc aconseguir al poble no me val, la imatge que acompanya l'entrada està feta amb la mateixa càmera de merda reutilitzable que em varen donar amb les aletes al decathlon, si el dia el fa un poc fosc segur que seran brutals, com el sol siga potent hauré de baixar mes de 5 metres per a no socarrar les fotos.
Encara hauré de mirar això del flicker si surten totes bé o fer-me un fotolog, que els vídeos ja els penge al youtube.

Au, us deixe amb les dents llargues i que tingau un bon cap de setmana.

PS: I pensar que hi ha gent que va de vacances a Marrana d'Olor i els agrada?

6 comentaris:

Nat_diamonds ha dit...

Per a exhibir fotos millor el Flickr, pots posar-ne un fum i no perd qualitat. En canvi al fotolog sols una per dia (a no ser que apoquines) i tamany reduït.

Passeu-ho bé allà baix!

david ha dit...

Parlant de Marrana d'Horror, n'hi ha un grup que utilitza el seu nom en vano, com deu ser... més informació al meu bloc

urbenportales ha dit...

Alvarez Rabo ha perdut el seu crèdit totalment...

Ui, eixa foto em sona... encar que les d'aquest any sortiran amb un punt del tamany de ucrània, per posar un exemple.

1600 asa és per a treure fotos nocturnes sense flash, i tant que les treu. Són els més sensibles als que pots accedir en tendes normals (n'hi ha de més, però ja són més complicats d'aconseguir).

Anònim ha dit...

Com ho fas per anar, amb qui parles? Jo tambè vullc anar. Com ho faig?

Recorda: 1 hora i mitja de digestió. Banyar abans d'entrar a l'aigueta zones com l'estòmac i la nuca per a que s'acostume el cos. Crec.

Anònim ha dit...

Per cert, per a tots aquells homes o personatges amb novia: Heu arribat tard, llàstima. L'any que ve serà un altre any.



http://es.youtube.com/watch?v=k1JFGyygwRg

PD: No vullc critiques, es un curt i prou.

Anònim ha dit...

Cóm anar a Columbretes? El viatge com ja fa uns anys l'organitzava el Casal de joves de Nules. Preu 50€, però enguany sembla que igual és l'últim, ja que la gent és l'hòstia. Si vas al port de Castelló allà mateix hi ha una "cabina" on venen els tickets per als viatges, el vaixell es diu Clavell 1º, i quan fa sortida ho posa a la mateixa "cabina".

Pel que toca al viatge en si, 2 picadures de medusa, una d'anemona i va entrar aigua a la càmera subaquàtica, per tant no hi han fotos de baix l'aigua.

Stay tuned for more information