18 de febrer 2013

Taronges podrides, taulellets trencats i ètica electoral


Quan me pregunten d'ón soc, dic que de la provincia de Castelló. De seguida ixen els comentaris de l'aeroport, Fabra, Rita Barberà (no se perquè?) i la corrupció, o la mega corrupció que tením i que no s'expliquen perque eleccions darrere eleccions guanyen sempre els mateixos corruptes.

Ahir llegint un recull de premsa em sembla, em sembla, que per fi ho he entés i ho puc explicar.

Fins ara deia que era cosa del caciquisme/servilisme provincial. D'això en sap molt el que fins fa poc era el president de la Diputació, ja que ell mateix ho reconeixia a unes gravacions on amollava allò de: “no se a cuantos he colocado”, com que una ma llava a l'altra i les dos juntes la cara, el favor era retornat en forma de vots; vots que a voltes eren per correu i empadronats en altre poble, on la llei d'Hont afavoria al “padrino”

Matemàtica elemental, que no obstant no acabava d'explicar del tot el misteri. La cosa es complica quan gent que no suporta la situació, i és víctima de la mateixa vota també aquesta gent. Per què?

Bous, vaques i gallines amb sabates. La dita ho explica fàcilment.

Els partits “opositors” han estat incapaços d'acabar amb la barbàrie, no per manca de recursos ni oportunitats estant al poder, no. Ha estat per por a perdre vots. Qui no ja prohibisca, símplement reduïsca els bous serà cremat viu, qui clausure els paranys serà acribillat. Els suposats partits d'esquerra no faran front mes que de boquilla i portes endins, qual dirigent jove socialista a Portugal, per por a perdre mes vots.

Incapaços de ser coherents, perden tota legitimitat, i com que els altres son de fer encara mes bous al carrer tenim panem et circensis, i de rebot misèria i companyia.

Com que durant anys la ruta del bakalao ha estat mitificat, els que han vingut darrere s'han unflat a tot tipus de drogues al seu abast (m'ha de dir a mi un awelo lo que és drogar-se...). Junta bous i marihuana i estàs a qualsevol poble del país valencià. Pregunta als joves que si preferirien legalitzar la marihuana a canvi de prohibir els bous i voràs com te dirien que ni parlar-ne!

1+1= caguerà de bou