23 de juliol 2007

Campamento Krusty de verano para inadaptados de La Plana (osease l'Aplec)


Aquest cap de setmana toca aplec, i toca amb ganes, que només feia un any que no el feien, però 3 en feia que jo no anava, i de veres que li tinc ganes.

Quanta gent serem? ni idea, ja que la reunió per a aclarir-ho serà dimecres, i pareix que hi ha gent que vol pujar dijous i caldrà que alguna persona porte les tendes per tal de alçar el campament Visentemanuel (juerga asegurada), festa i mes festa. Cremaets de rom i de brandy, truites, gaspatxos, trufes del "Marroc", piscina, calor, molta calor, encara mes calor, i per les vesprades concerts, soundsystems i l'actuació de Toni Albà.

Serà un bon moment per a fer fotos, videos i mirar de fer anàlisi social, que el Visentemanuelisme no te millor expresió que l'Aplec, on s'ajunten tots els tipus de Visentemenuel, i nosaltres estarem allí per a guardar constància del fet, encara que no tinga'm la pàgina pendrem apunts i si tot va bé, a la reobertura de la mateixa serà penjada la crònica, ja que una gran representació de La Plana fa Olor serà present.

Xarrarem del FIB i les seues conseqüències entre algú de nosaltres (delicte contra la salut pública), del proper viatge a Holanda (que farà que envie les festes del poble a la merda) i de tot un poc, que per això és una acampada entre amics, no? Encara que la munte altra gent del que es tracta és de passar-ho bé.

4 comentaris:

Nat_diamonds ha dit...

Des d'Almassora chity pujarà un contingent de Jennis i Visentepasquals. See ya!


PD: "Kampamento Krusty" marca registrada S.A.

urbenportales ha dit...

aquest any toca performance al canto, aniré rumiant...

Estrellita Mutante ha dit...

Yo este año me lo pierdo... (ya van dos)

Anònim ha dit...

¿Puedo ir yo?

( Se que la pregunta es un poco absurda, lo sé?

Si lo haceis en Santander voy.
-perros-