18 de juny 2007

Xe què bo!


Aquesta entrada serà 100% en català, ja vorem la següent si no la faig en anglès o ves a saber en quina llengua.

L'estiu ja està ací, el diumenge que ve son les fogueres i son l'intermedi entre dos festivals reggae, l'Aldajah i el Reggus. Un ja passat i per a mi la cosa va millorant, encara que al Dani no li va acabar de fer, el dia del festi de Reus aquesta gent del riddimwize organitza un altre festival, en homenatge a Bob Marley, i si és com el de l'any passat promet molt, llàstima de la seua coincidència, però per a mi el Skatalites son prioritat, abans no palmen mes dels components originals. Calor, nits llargues, pastissets de brossa i música jamaicana, es pot demanar mes? Doncs si, mira per on com sempre passa amb aquestes coses darrere de casa hi ha un lloc que te el que sempre havies buscat i mai topetat, val no es un oasi, ni res semblant, però te coses que volem i a un preu barat.

- On hòsties està eixe lloc?
- A la mar de Nules!
- Comor?
- Si, a la 9bast.

Tauleta de ping-pong gratis, 2 hamaques baix de les palmeres, toldet tipus jaima, voll-damms a leuro i mig, menjars vegetarians... sense maquinols pel costat ni veïns que detorben, i sense horari de tancament!!! Porten oberts els caps de setmana des de nadal, i obriran tots els dies després de les fogueres. A fer la ma el Baccus i a fer la ma el Ruben's, enguany platja de Nules.

I es que el divendres la nit, vam fer ruta a Castelló i ens vam enterar del tancament d'un nou local a eixa ciutat d'ordre i castitat. El bosque també tanca, no es que fora un dels meus habituals, ja que la seua olor a pixat, i els seus clients (punkarrada teenager) no és allò que jo busque com a companys de festa. No obstant he de dir que la ruta no va ser d'allò mes "higiènica", a saber: La Lola, Averno, Distrizz, La Lola (again) i cap a casa en unes condicions diguérem que bones, bastant bones.

Dissabte em tocava conduir a mi i no vaig tastar l'alcohol, per a què si anava de pastís? I per la vesprada del diumenge el Dani va vindre per mi i vam anar allà on el Varient ens havia dit, a la 9bast. Ara podem ficar-nos alegres que tenim casa al costat, i si estem molt mal, ca'l Dani sempre tindrà un sofà on deixar-nos caure fins hora d'anar-no-se'n a casa. Ja se sap que a l'estiu tot el mon viu, però si seguim aixina, moriré abans no aplegue a Maó a vore la companya...

Xe què bo! (o deuria de dir la forma original castellonenca "Xà què bo!"?)

5 comentaris:

Gin ha dit...

Sempre "Xà que bo!"

És com més del terreny...

:D

Nat_diamonds ha dit...

Definitivamente no acudisc al Reggus, enguany per 2 motius: my people no li surt de les gònades el anar, i en segon lloc les meues companyes de pis estàn d'exàmens de Juliol (ara s'adelanten els de setembre en les seues carreres), i no és plan de destorbar-les. Per cert, el Reggus canvia de lloc, ja no és a la Palma.

Me queda una semaneta per a acabar i desintoxicar-me de tant de Reus!

Ale a cuidar-se!

Estrellita Mutante ha dit...

Jo vull un mapa del garito eixe (parlar en valenciá bé, pero escrire, malament).

Xá que bo!

Paranys_R_Us ha dit...

És molt fàcil estrellita, si vas a la platja de Nules tot el mon sap on està eixa disco (crec que te mes de 40 anys a sobre!) Està sola enmig de no res, camí de Moncofa, davant l'antic càmping de Nules, reconvertit ara en el restaurant de semiluxe "El racó del Pou" que si es publicita (encara que posa racó del pau al callejero de páginas amarillas) http://restauranteshoy.paginasamarillas.es/ficha.jsp?tp=IG&homf=198/415/663/00/01&id_busq=rhoy10EB85D56310C1B3D323813144c66f55c&nombre=RACO+DEL+PAU&ip_usuario=81.203.101.226&site=restauranteshoy&sec=home&query=&pg=17&ph=&ph_id=&ph_pg=&posicion=17&sitefrom=&pext=

Coincidència a o no, una de les 2 propietàries es diu com tu Estrella.

Estrellita Mutante ha dit...

Moltes gracies. Ja saps que el capitalins com jo no eixim mai de Castellón (es que som aixina de bobos).