01 de juliol 2007

Get up, stand up, stand up encara que et canses


Ufffffffff, mare meua, estic fet pols, estic rebentat, no puc amb la meua ànima. Peaso festival, grans com sols els Skatalites poden ser i un ambient d'allò mes sa.

Reggus només hi ha un, i menys mal, ja que en cas contrari moriria, tinc els bessons fets pols, molt carregats, i es que el reggae destrossa eixos músculs de la cama i els ronyons i ballar durant unes 8 o 9 hores seguides és una barbaritat, però es que no podiem deixar de ballar, si no era el grup en directe ens n'anàvem al soundsystem a pegar bots, o si la banda que actuava no ens agradava, que de tot hi va haver, bandes bones i alguna que no tant.

Dels soundsystems només dir que al voltant de les 4 i mitja de la nit van començar a punxar el dub mes semblant al drum'n bass que jo haja pogut sentir, una canya, i es que miràvem el rellotge i al·lucinàvem les hores que eren i el poc que ens quedava per a marxar, i es que el festival acabava a les 7 i eixa era l'hora d'anar la bus, però es que eren les 7 i l'últim soundsystem encara seguia donant canya i ningú no volia que pararen, acabar amb temes com 5446 that's my number dels Toots & the maytals o el que dona títol a l'article de Bob Marley fou insuperable, fer-se de dia ballant reggae!, mireu el vídeo i jutgeu vosaltres mateix.

El bus enguany millor, amb millor música i mes ben organitzat, mes festa a l'anar i menys cares pintades al tornar, ja que tots, i tots vol dir tots estaven rebentats, i part de la culpa la tenien els Skatalites, tots els pelaos que van vindre ballaven al nostre costat durant la gran actuació, i el Dani i jo estàvem a primera fila ballant i flipant amb els iaios, cent voltes mes marxosos que els Rollings, ni punt de comparació; els jamaicans s'entregaren al 100% i tot el públic els idolatrava. Al bus tornant tot eren cossos intentant dormir, ja ningú demanava de parar per a pixar, tot sil·lènci, excepte un parell que portava una conversa d'eixes que es tenen en estat d'intoxicació etílica i no porten a cap lloc i maregen qui les escolta des de fora, perquè son frases inconnexes i/o repetitives i a massa volum. Baixar del bus a les 10 del matí a uns 28ºC segons el catxarro eixe de la plaça de la farola i fer cap a casa mig despert mig dormit i cap a la dutxa per a treure de damunt tota la terra del camp de futbol abans de clavar-se al llit, fer desaparèixer tot el dia fins les 6 i quedar per a comentar les jugades a la 9bast... Suma-li el cansament de la nit del divendres a Onda a vore la minúscula actuació dels Dr Calypso (ells brutals, l'organització una merda) i que entre de mati i te portarà a que me moriré, ho faré a gust, això si, però amb el vostre permís penjaré el cartellet de "Do not disturb" a la porta de casa i a la de la bitàcola fins que em recupere, que serà a partir del dimecres o dijous, que tal i com diu l'anunci de la Coca-Cola necessite 2 dies per a recuperar-me d'un de farra, i com que ha estat una gran festa i de 2 dies...

"... Get up, stand up, 'till you die! ... "

9 comentaris:

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=KJTiQoE5glA

looooooo lololo
looooooooo lolololo
looooooooooo lolololoo
loooo lololololooo

INCREIBLE, un concert que no oblidaré mai! REGGUUUUS!!!


REMEMBER:

http://www.youtube.com/watch?v=COfnKzEJJ5I

http://www.youtube.com/watch?v=SR5yfRQeDcc

http://www.youtube.com/watch?v=YM5jw74f53U

Paranys_R_Us ha dit...

Si tens ganetes, ves dimarts a València, al Loco, que actuen la TSPO (Tokyo Ska Paradise Orchestra) uns 15 japonesets fent ska... simplement genials, quan vulgues te passe els 14 cd's que tinc d'ells, o te'ls vas copiar? Jo no aniré, ara toca repòs que l'edat no perdona...

PS: La seua senyora què? Va flipar amb els iaios? No diu res?

Anònim ha dit...

Realment Dr. Calypso va durar poc, pero ja se sap que per aci la gent coneix poc l'ska. Igualment van ser dels millors junt a Def con Dos i Boikot, que la gent ja els coneixia mes. L'ordre de les actuacions lamentables.

Ja no moleste mes.

Paranys_R_Us ha dit...

Tranquil trankil, que no destorbes, estic millor del que em pensava, i es que es veu que no estic tan major (juasjuasjuas, no s'ho creu ningú açò) i m'he recuperat abans d'hora. Sobre la festa a Onda, com tu dius, bastant mal organitzat en general, la barra i els tickets en dir patètic sobra, l'ordre d'actuacions? ells sabran, però tallava el rotllo, als Boikot no els vam aplegar a vore, en eixir Ikaria a escena ens varem anar, que el dissabte havia de ser dur i calia dormir encara que foren algunes hores.

urbenportales ha dit...

Ostia, la millo performance foren els gaseosos, i el puto metalero pegant bots a les grades de la plaça de bous... sense preu, que roïns, que frikis, que acabats, visca el rock i mort als gaseosos!!

Anònim ha dit...

mofles també va flipar, de fet li vaig preguntar si estava cansada perque al final només movia les celles i un poc les orelles i es va quedar flipant perque deia que es pensava que estava ballant com a una loca, jajajaja

En definitiva, si, ens ho vam passar de mort els dos, la prova es que vam dormir dins del cotxe amb el sol pegant fort fins les 10 o les 11 del matí sense donar-nos compte.

I si! qui algú diga al iaio que es un iaio per alguna cosa que no siga l'edat, ho dirà per damunt del meu cadaver!! jajaja, no vas parar, cabró!! (encara que vas estar a punt de caure mirant els W.C. de la mar de nules)

david ha dit...

Yepa !!!

Ja he deixat alguna coseta al meu blog... una xicoteta primícia per anar obrint boca.

Nat_diamonds ha dit...

Vau vore a l'Ariel Santamaria, regidor juantxi per excel·lència?

Demà començo a treballar!

Paranys_R_Us ha dit...

No, no el varem vore, i si fou que si, jo anava massa cego de brossa com per que res em semblara estrany. El pelao parlava en alemany amb un vell rasta, una tatuadora en alemany a mi i en castellà al pelao...

Sort amb la teua incorporació al mercat laboral, ja saps que posava a la porta d'Auswitch? "El trabajo os hará libres"

Senyor Tarson, és vostè un salvatge, quina entrada mes heavy per a reobrir el seu blog...