11 de setembre 2010

¿NOTAS ESE OLOR MUCHACHO?


Tornar a fer una entrada al blog després de tant de temps i de fer-ho amb un escrit amb el segell de LPFO encara mes extrany, aixina que sense pensar mes en que suposa o pot supondre, allà va, si encara queda qui el puga llegir seria interesant que diguera cosa, ni tinc google analytics ni contador ni res paregut, i no pense ficar-lo ara.


És necessàri tornar a obrir La Plana Fa Olor? Teniem tanta raó en aquell moment que tornem per a dir “Te lo dije Marcialete!”? Ni idea, no erem visionaris de gran envergadura, ni de xicoteta tampoc, és mes, la major part dels articles o eren creats estan cegos, o la idea venia quan no estavem serens... Gente sana!

Tenin en conter que cada dia el sol naix i es pon, mirar els nuvols que es cernien sobre nosaltres, qualsevol podria adivinar la tronada següent; això o mirar cap a altre costat, com la major part de la gent de la Plana ha fet, polítics, empresaris, banquers, colombaires, paranyers, etc etc etc.


Si tornem a fer-ho és perquè ens avorrim, i que com això d'anar a tirar pedrades als gossos no ens agrada perdem els diners i el temps en açò. Som mes grans, encara que potser no mes madurs; han canviat les nostres condicions personals, sentimentals i laborals... la Plana també ha canviat, ha passat de ser el Castellón del pleno empleo a semblar Sagunt després de la “reconversió” d'AHM o La Vall d'Uixò després de tancar Segarra-Imepiel.


Pel que es veu toca obrir portes i finestres per a ventilar, perquè la Plana encara fa pudor, i no se jo si allò que diuen que la flor mes bonica creix en la muntanya mes gran de merda és de veres, perquè com enterres qualsevol planta en gallinasa el que fas és socarrar-la, tal i com resava l'anterior article: merda pa tots.

5 comentaris:

xia ha dit...

jo si ho torne ha fer és perquè em divertia, no perquè estiga avorrit... encara tinc molts òrgans que destrossar i moltes farres a les que acudir

i'm ready for the stench, bitch

Paranys_R_Us ha dit...

hòstia que no estàs avorrit, de festival en festival...

...es la funcionaria asesina...

xia ha dit...

ahir vaig vore a Tarson en un concert de puncroc i bop, li ho vaig comentar i diu que per ell, endavant!


... i ara sòc assassí a temps complet...

Anònim ha dit...

confirme lo que diu xia, per mi endavant...

anit van fer un concert d'isos de ballar a cabotaes, pa no passar-ho

Tarson

Paranys_R_Us ha dit...

alea jacta est, en breu mireu els vostres correus que us va na història que tinc mig "ambastida"