01 de maig 2007

Algo se muere en el alma, quan vas de resaca...


Si, és 1 de Maig i portem una ressaca de por, parle de mi i del Dani. Ahir per la vesprada ja ens vam entonar fent-nos 3 voll-damms al ruben's de La Vall, mentre esperàvem a la bruta del Rubén, ell estava la fisio intentant fer que el seu genoll adquirisca un aspecte normal, i només va poder fer-se'n 2; després sopar a ca la bruta amb 4 coses que haviem comprat, entre d'elles unes botifarres vegetals que donarien el pego a mes d'un, com no podia ser d'altra manera al sopar van caure algunes voll-damms mes... i com que el Dani i jo estàvem "bailongos" qual Hommer Bailón, vam decidir d'anar de farra per Castelló, a l'illa mes en concret.

Festa per la nit i pel matí de mani, eixe era el plan, però ja se sap, quant organitzes alguna cosa corre el perill de desmuntar-se, i això és el que va passar.

El Dani diu que te un pressentiment i justet aparquem davant l'illa, pinta be la cosa. Diu de fer una primera toma al local del Borjita, que encara son les 12 i poc, però no se com ni perquè decidim entrar directes, i per a variar hi ha poca gent. Però el que ens van a dir canviarà tots els plans de la nit i del dia següent! És l'últim dia de l'illa!!!

Aixina, sense fer propaganda ni festeta de comiat. Com que som 4 i tots de confiança entre i punxe un poc, per tal de complir eixa coseta que tenia dins, no m'aclarisc amb la taula... ni el Dani que també va entrar, un poc mes tard ja punxa Vicent Bocaccio, i es veu la diferència i nosaltres ens dediquem al que sabem fer, beure voll-damms a saco. Bevem i xarrem, va entrant gent i xapem el local, a modo de despedida saquegem tot el que hi ha, amb permís dels germans, que decideixen que i que no ens podem emportar com a record, de samarretes només hi ha una vàlida, i és per al Dani, jo m'emporte una figureta d'un pirata assegut a un barril de rom, i agafem una bandera pirata per a la mani de hui.

De la mani només puc dir que no hem anat! Ens hem despertat al cotxe vore les 11 on l'havíem aparcat, ja que vam fer nosequantes rondes de xupitos, ja no quedaven ni gots nets i re utilitzàvem els vells, amb el sol fora i amb una ressaca tamany extra gran ens hem vingut a casa a dormir-la. Peazo festival de neurones mortes, quin mal de cap, feia temps que no n'agafava una aixina, m'hauré de mirar la meua adicció a l'alcohol perquè no és sa.

Menys mal que a Barcelona no eixirem de festa fent el fill de puta en la consola de Paco, eh?