29 de juny 2008

Temps de celebracions




El Visentemanuel està de festa mentre estic escrivint açò, clàxons, rialles, farlopa ex professo per a la final, algun insult a vianants i la ressaca demà serà de por. No només per la ingesta d'alcohol, si no pel que li diran en aplegar a la fàbrica, i es que és temps de celebracions per a uns (encara que diguen que hi ha crisi) i plors per a d'altres.

Panen et circenses, però, tal i com cantaven els DefConDos: "Poco pan y pésimo circo..."

3 comentaris:

urbenportales ha dit...

Si te dic que el president d'ascer és soci del meu cap -i en conseqüència- cap meu, te cagues. Ja em va caure gros quan el vaig conèixer sense saber qui era… i mai no m'equivoque amb les persones, tinc un sisé sentit per vore el costat fosc de la gent.

Bartomeu Pepescu ha dit...

NUNTIO VOBIS GAUDIUM MAGNUM....HABEMUS COPAM!!!!.
Que bonic és vore tota la gent d'un estatconglomeratdenacionsinacionalitatsgrsoldeculturesidepobles com Aspanya perdent el senderi per alguna cosa tots a l'hora. No és meravellós que la gent s'oblide de deutes i hipoteques, de manques en els serveis públics(sanitat, educació, cultura, transport públic...)encara que siga per un moment?.
Pot ser que els alemanys ens guanyen en qualitat de vida i estat del benestar, pot ser que a Alemanya les llibertats i els drets dels ciutadans tinguen més garanties que ací, poden ser moltes coses, però sobre la gespa on es demostren la valua i el prestigi dels pobles hem demostrat ser superiors i això no es paga amb diners. O si?

Casaca de Matraca ha dit...

Xe, veig que tornes a publicar... bona notícia.

Et vaig fer un "memo" d'eixos, si vols el segueixes:

http://republicadelpapel.blogspot.com/2008/06/memes-de-antn-pirulero.html#links