20 de juny 2008

Fa calor o m'ho sembla a mi?



Si senyors, ja tenim la festa pagana de les fogueres ahi. Un any mes baixarem a ca'l Janif i li pegarem foc a qualsevol cosa.

Seguirem la tradició nulera de cremar coses grans i apestoses, ( <---- presentació oficial d'un nou blog nulero) i després a treballar, que el sol eixirà encara mes prompte i el món no canvia...

Ens pugen el combustible i només es creuen amb dret de protestar els transportistes. Que te costa mes omplir el dipòsit? I a mi també, no et fot? He d'agafar el meu vehicle per a aplegar al meu treball, que el transport públic me pilla com bastant lluny i la combinació és o molt roïna o inexistent, no només li costa aplegar a final de mes al transportista, al promotor de taulell també, son vaques flaques per a tot el món. Quan han hagut beneficis, tots per a tu, ara que el pastís no és del teu gust vols que te'l canvien, mucho tio listo veo yo!

Puja el combustible, ara toca pujar l'electricitat, en agost, quan tot el món estiga a la platja, ens pujaran l'aigua, al setembre ves a saber què!

Cóm que hi ha futbol, només 4 gats s'han escandalitzat que el parlament europeu haja aprovat una llei que fa mes por que una tronada. Ara ser pobre i estranger, és delicte. Expulsió immediata i retenció a presons no reconegudes com a tals fins a any i mig... Ho han votat també els socialistos de tota Europa, poc a poc, van llevant-se les caretes els polítics.

Cóm que hi ha futbol, només 4 gats s'han escandalitzat que el parlament europeu haja proposat allargar la jornada laboral fins les 65 hores. Anys i anys de lluita per tal d'aconseguir les 40 hores setmanals, morts i perseguits per a res, per a que una manà de fills de la gran puta, que no tenen vida social i fan mes hores que un cabró, estiguen feliços, fent encara mes hores, ja que amb eixes 25 mes al mateix preu que les 40, no guanyaran prou, compraran una tenda de campanya del decathlon d'eixes que es munten en 3 segons i a viure als vestuaris de l'empresa; i si tu no les vols treballar, és que eres un roig-comunista d'ixos, que ja veuràs quan vinguen els chinos...!

Cóm que hi ha futbol, només 4 gats s'han escandalitzat davant el col·lapse del sistema de la mal anomenada justícia, que fins i tot Carlos Fabra és una víctima mes... Per favor, fins quan ha de patir aquest home per a que se sàpiga si és innocent o culpable? Al pas que va, segur que li hem de pagar el quilometratge fins als jutjats, ja que ell també ha d'omplir el dipòsit, i el cotxe oficial traga mes que una revolat de riu!

Amb coses aixina, les fogueres deurien de ser al carrer, com toca, i cremar coses velles cóm els governs, les forces de repressió, la "justícia" i tot el que ha de donar pas a coses noves i que funcionen.

Cal esperar una nit concreta? El dia que les fogueres arranquen, no es pararan, i si, eixa si serà de veres UNA NIT MÀGICA!

Qualsevol nit pot eixir el sol, ja ho deien els nostres majors pel 36.

4 comentaris:

Bartomeu Pepescu ha dit...

La única cosa que fa que Metropolis siga una pel·lícula antiga és que siga muda i en blanc i negre. Pel que fa al futbol podem donar gracies que existeix, del contrari el soma seria gratuit i obligatori.

Anònim ha dit...

Ja es agradaria atú i a mi que es feren fogueres als carrers ...

Però quan veus a la "xoventut" com la que anava al nostre costat avui en el tren 'tntren ganes d'anarten a ca una puta o un poquet més lluny (a part de la vergonya que t'entra de ser de la plana ...)

Cada dia pren més força el meu pla per a quan me fallen les forces (ojalá siga d'ací molts anys). You know what I mean ;-)

Vinga company, no t'encengues massa.

urbenportales ha dit...

Més contenidors i menys falles, és el que fa falta cremar… i anit tots pagats tirant coets perquè s'ha aconseguit una fita inconcebible… menys hores de treball? una cura per la sida? legalització de les drogues?… no, l'equip estatal de xiquets sense problemes econòmics ha passat de quarts… que els peten!!

Gin ha dit...

[Singer mode ON}

Lalalaaaaa

Involucióoooo humanaaaa.

El trabajo os liberaráaaaaaaaa

{Singer mode OFF]

I si, que visca la selecció expanola. Que ixos tb hauran de pencar les 65 hores semanals com els mileuristes descerebrats que ho suporten.

Quin món aquest