08 de març 2008

Never mind the bollocks (No me toqueu els collons)




Que si, que no me destorbeu one more time amb allò que ve el llop. Que si vindrà la dreta, que si uns son pitjors que els altres... Es què no us recordeu de la faula? Us penseu que continue igual que fa 20 anys?

Tirant un poc de memòria recorde que qui va legalitzar les putes ETT's fou el PSOE, qui va fer que segona i tercera vivenda desgravaren fou el PSOE, un tal Miguel Boyer, ministre d'economia i que es va casar amb la Preysler... Que les reformes educatives les va escomençar el PSOE amb la tan fotuda LOGSE i les que li van seguir. Privatitzacions brutals, mineria asturiana, AHM, Imepiel per posar alguns exemples. Unificació dels ministeris d'interior i justícia amb el qui es va casar amb la Mari Cruz Soriano, un que es farà d'or a l'expo de Saragossa.

Voleu dir que uns son tan roïns que els altres son millors? Aneu a que vos cague una puta i vos folle un bou!

No pense votar, no els pense seguir el joc. Mismos perros diferentes collares.


Precarietat laboral? No ve de nou
Problemes amb la vivenda? No ve de nou
Educació tercermundista? Ara i sempre

Por a que torne el PP? Por de què?

16 comentaris:

Nat_diamonds ha dit...

El PSOE té tant de socialista i d'obrer com el PP de popular.

Lo bo es que d'aci una setmaneta o abans s'oblidaran de tots mosatros mentre se reparteixen el pastís. Ja no mos faran cas ni mos atosigaran per a que els votem.

Per cert, en relació al títol, els Sex Pistols o lo que quede d'ells aniran al Summercase d'enguany, osea super cool.

urbenportales ha dit...

Jo si que he anat a votar, m'agradava la idea de vore a sixto al senat… muahahahaha (anava a les llistes)

Anònim ha dit...

Jo també he anat a votar però ni a PP ni a PSOE, que fan el mateix però amb diferent discurs.

Per al Senat, l'ex-director del Penyagolosa i alcalde de Sueras, va enviar una carta a tots els ex-alumnes de l'institut Penyagolosa demanant-nos que el votarem com a senador per el PSOE. Però amb mi no ho ha aconseguit per aquest mateix motiu.

A vore que ens deparen aquests propers 4 anys... esperem que Zapatero no enfortisca la SGAE com crec que farà...

Anònim ha dit...

Truths as fists

pues jo espere que enfortisca la sgae, que fique canons fins per a cagar en certes posicions (que només es puga cagar fent el pino), que el preu de la vivenda es dispare, que tot siguen treballs temporals... i 4 anys després que torne el PP, que fique 5 asignatures de religió obligatories desde prescolar, que urbanitze tota la costa de nord, sud i est... i que fins i tot, faça un riu artificial en la frontera amb portugal per a que els que viuen al oest tinguen una vivenda a primera fila de riu. Així i sols així ningú tindrà motiu per a acceptar que son mismos perros con diferentes collares i es trenquen el cap per a buscar una solució alternativa a aquesta corrupta capitalista democracia representativa.

Anònim ha dit...

penseu que qualsevol altre partit ho faria millor? tampoc? que voleu? el comunisme? l'anarquia?

El govern no n'és sempre el culpable de tot el que passa, i no hi ha cap sistema polític infal.lible. CAP

El discurset de tots son iguals, no val la pena votar, bla bla bla.. ja fa pudor. Aneu-vos-en a viure a Mart, de segur que allí no teníu maldecaps d'aquest tipus.

PD: I jo no he votat a cap dels dos "gossos".

Gin ha dit...

Hi ha partits més enllà del PP i del PSOE. No se'ls acabariem. Tot es trobar el que tinga més afinitat amb tu i votar-lo. Soluciones menys si no vas a votar, ja que d'aquesta forma et veus perjudicat/beneficiat pels que si que han anat a votar i t'han col·locat un partit polític al poder.

Pero cadascú....

Salutacions! :D

Anònim ha dit...

No hi ha cap sistema polític infal.lible, però si més justos que una democracia... un sistema discriminatori de minories, (li pots dir també minories al 49% de la població).

A sobre, una democracia representativa, on eixos representants del 51% de la població (o més) a voltes més en benefici propi que en el benefici de a qui representen.

Jo no puc donar-li "el poder" de la meva opinió o decisió a una persona que no conec i molt menys a "un programa" amb objectius que a voltes, l'actuació dista molt del que es fa...

Anar a viure a Mart? no tinc ganes, m'agrada la plana.

Ah, i el que fa pudor es la resignació, i molta.

Anònim ha dit...

reenvie corregint algunes coses.. això passa per no utilitzar el botó de vista previa...

No hi ha cap sistema polític infal.lible, però si més justos que una democracia... un sistema discriminatori de minories, (li pots dir també minories al 49% de la població).

A sobre, una democracia representativa, on eixos representants del 51% de la població (o més) a voltes actuen més en benefici propi que en benefici dels qui representen.

Jo no puc donar-li "el poder" de la meva opinió o decisió a una persona que no conec i molt menys a "un programa" amb objectius que a voltes, l'actuació dista molt del que diu...

Anar a viure a Mart? no tinc ganes, m'agrada la plana.

Ah, i el que fa pudor es la resignació, i molta.

Anònim ha dit...

Ja ha arribat Tor-quemada...

La democràcia com a tal no és dolenta però la que tenim avuí en dia si que ho és. Et donen a escollir entre el cul o la caguerà i has de triar el que faça menys olor, perque si votes un altra cosa el teu vot se'n va per l'WC. I tot culpa dels mitjans de comunicació i el capitalisme extrem que tenim. I perdoneu que siga tan escatològic, je je.

Anònim ha dit...

Macho, que fàcil es criticar! hi ha que donar solucions!

Solucions: Una dictadura o suïcidi col·lectiu.

Anar a Mart es una solució si, però el possible jetlag em fa omitir eixa opció. A mes, te pinta de fer calor i no tindre un oxigen decent. Ale.

Anònim ha dit...

ací dalt no vingau els humans, podriu-vos destrossant el vostre planeta, O es que no en teniu prou?

urbenportales ha dit...

l'unic propòsit amb el que he votat és:

A/ Tinc dret, no?

B/ He votat el més dispers possible, vot completament inútil en algun aspecte, i "util" per l'altra part, o com vulgueu dir-li.

C/ Me fa gràcia vore a tots disfressats de "festa de la democràcia", n'hi ha qui s'ho creu (jo no).

D/ Jo també estic agust a la plana, que marxen els "demòcrates", me quede amb Tor (dios del trueno) i internet tancada de 22h a 8h.

E/ Merda

F/ Merda

G/ Voll-damm

Paranys_R_Us ha dit...

Me'n vaig 3 dies pel espai exterior (Cuenca i Múrcia(Que penosa eres!)) i la lieu.

Qui no vulga companyia que es tanque a sa casa, què vol dir això d'enviar la gent a Mart? Maleducat/maleducada.

Tots els sistemes son tan roïns que he de triar entre menjar merda dura i menjar merda molla? El que he de fer és no menjar merda, punt. Si tu creus que menjar merda i després fotret un pictolín és suficient per a tu, perfecte, però respecta la meua opció, tingues en conter que si jo no me menge eixe tros de merda, n'hi ha mes per a tu.... a que se te fa la boca aigua?

Cóm pots estar tan cert amb allò de tots els sistemes si no els has provat? Perquè hi ha un que quan ha aconseguit posar-se en marxa, des d'un costat i des de l'altre s'han empenyat en enfonsar-lo.

Per qui proclama que dictadura o muerte, preferisc tutto, quedat per a tu la mort, que jo tinc ganes de viure.

Au, que me sembla que he triomfat amb aquesta entrada; la pròxima serà de cuina...

urbenportales ha dit...

faràs un plat de merda? bo, booooo!!

Nat_diamonds ha dit...

Per als no copròfags, què tal un poc de cuina marciana?

urbenportales ha dit...

Sobre lo de la fàbrica de plaques solars he trobat algo referent a que els tals "msv energy" són uns llanterners de molt de compte en un comment d'un bloc… fes-hi una ullada, fes… http://estherballester.blogspot.com/