17 de març 2008

Rico, rico, rico


Mira per on si va de menjar. Resulta que diumenge decidirem fer una paella "La Plana fa olor", que ve a ser una paella normal i corrent però a partir de les 3 i mitja, com a prompte, regada això si amb barbaritat de cerveses. El picoteo fou variat, gusanitos, olives i banderilles, "lo normal"

Si voleu tindre una idea de cóm es fa una paella, us re envie a una altra que vam fer fa uns anys, i mira tu per on, decidirem documentar-la i fer tot un paella how-to. Faig açò per a la gent que aplegue a la meua bitàcola mitjançant el google, o d'altres cercadors, per tal de saber com es cuina una paella, perquè supose que qui llegeix açò sap fer-la del tiró i sense l'ajuda de cap mare...

La paella va durar fins la nit, de la caseta de Torio (azote de votantes) fins a ca Ruben. Xarrarem de continuar o no, la peli Alicateu. Per a qui no sàpiga de que va la peli, dir només que és, o era un projecte de LPFO. El projecte consistia, o consisteix en sots titular una peli de quasi 3 hores, sense guió previ, sense haver-la vist, i després de fer sopars on hi havien substàncies il·legals i/o legals en quantitats no recomanades, ara ja us podeu imaginar, o no, cóm pot ser el resultat. Qui sap, pot ser en un futur, i es que després de vore Ruinas en la jungla, Jarry Poter, i un de molt, però molt salvatge, les ganes d'acabar-la son mes grans entre alguns dels membres, el temps que disposem ja és altra cosa, però tot siga per tornar a fer sopars d'eixos.

PS: Juas, juas, juas, a que no us esperàveu que el senyor Tor tingués una pàgina tan.... fashion? Juas, juas, juas. Si voleu vore la seua pàgina l'enllaç correcte és el següent.

PS2: Diré per a informar-vos, que m'he comprat una càmera de fotos, una de molt wapa, i que a partir d'ara us bombardejaré amb ella, tant ací com al fotolog.



3 comentaris:

Nat_diamonds ha dit...

Jo demà faré un arrós en verduretes per dinar: carabasseta, carxofes, pebrera, bajoques, carlota... No sé si fer-lo al forn o en un paelleret, ja deixaré la recepta si ix bo.

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

Anònim ha dit...

Видео ютуб улётное http://youtu.be/knL93B57iiI
Прикольное видео секс http://youtu.be/X2sdWXysJIc
[youtube]knL93B57iiI[/youtube]
[youtube]X2sdWXysJIc[/youtube]
video youtube http://www.youtube.com/user/aeytovaresch/
Вот ещё прикольное Видео
http://www.youtube.com/watch?v=2ZS8sHe3xiA

video Видео правильные ролики