24 de febrer 2008

Wii want you




Abans de parlar de l'aparell en si dir-te Paco que t'hem fet el salt... el Dani se n'ha comprat una i hem jugat amb la seua abans que amb la teua... pensa que no podem enfrontar-nos amb la Raquel al boxa sense haver entrenat (si cuela, cuela)

We want you i no parle de la cançó dels Village People, que venen a festes de la Magdalena, ni del cartell de reclutament que els EUA van utilitzar per a motivar a que els seus ciutadans moriren i mataren a la vella Europa. El plan era simple: "No anem a festes de Castelló, sopem a ca'l Dani i estrenem la seua Wii" Els nostres fetges contents, tots i totes sabem que el primer dissabte a Castelló no es pot estar, si li sumem que els neofeixistes de Castelló sense soroll han aconseguit que ni la berbena de la plaça de les aules es respecte i a les 3 tanque... Quina diferència hi ha entre un cap de setmana normal i un de festes? Sempre ens queda la festa alternativa, que cada any va millorant oferta i horari. També conta que divendres estrenàrem la festa i ens gitàrem bastant tard i amb una ressaca anem a dir interessant, una cosa porta a l'altra...

Del sopar poc a dir, de la consola se n'ha dit també molt, si no mireu que diu el meu amic que en té una, i jo no soc ni tècnic ni res de res. Només dir que m'agrada, vaig passar un dia divertit fent l'idiota i mirant com feien altres l'idiota, açò es pot fer sense consola, però amb la consola, uns gots de vi, un poc de cervesa i un bombó de costo agafa punts dignes de menció.

La consola no està dissenyada per a Visentemanuels, ni de conya. T'has de moure per a jugar, i tots sabem que el "neng" de la Plana no es meneja per res. Porta xandall, però no perquè fa esport, el porta perquè és ràpid de posar i llevar. Es dopa mes que Ben Johnson i Maradona junts sense fer cap esforç físic i a la seua habitació la consola que hi ha és una Play o una X-Box, per la simple raó que pots jugar estirat al llit, tota una declaració d'intencions.

Cóm que al sopar també estava el brut del Rubén, les possibilitats de la consola segons La Plana Fa Olor point of view van augmentar molt, una barbaritat. Segons el target a assolir les modificacions deurien de ser les següents:

  1. Visentemanuel: El primer que cal es fer un comandament amb fils, dels de tota la vida, per a poder fer els moviments gitat al llit. Joc de "Bous al carrer" citar al bou o vaca, punxar-lo amb la canya, pegar-li amb la verga o vara d'olivera, estirar de la corda per a embolar-lo... "Jaleo en el parquing de la Masía" el nom ho diu tot, joc de boxa al pàrquing de la disco de la ruta. També hi haurien altres jocs de combat, com pegar-li a la parella, a l'immigrant, coses que segur motiven eixos cervells tan primitius.
  2. Alternatiu: Fer jocs "radikals" com per exemple un de "Kale borroka eta Ertzaina" la mecànica seria simple, elegir entre batasunis o zipaios, llançar còctels, pedres, coets i tota mena de coses als polis, fer pintades o pegar cartells. Per contra si tries l'altre bandol porra en ma a unflar a hòsties tot cap amb mocador palestí i cobrir-te amb l'escut; tot un èxit segur. El següent al rànquing de vendes seria un de jocs malabars, per a practicar sense que te caiga res i sense el destorb de portar un gos darrere.
  3. Ric de merda: Treballa, un joc on pots emular al/la plebeu/a treballant, tria lligona, clau anglesa, granera, paelles... si existeix el wiifit que et posa en forma, perquè no un emulador de treballs?
  4. Obsés sexual: Les possibilitats del comandament amb vibrador son conegudes, masturbacions, fists fuckings, sado-maso, de tot, si hi han a la venda guants per al boxa, condons/dildos amb sensors no deurien de ser descartats.

Del dolçaina hero, al bali bala (boli dali a Castelló) hi ha un munt de jocs tradicionals que es podrien passar a aquesta consola si fora de codi obert i hi hagués gent disposada a fer-ho, els frikis son capaços d'açò i de molt més. El futur de la consola passa per captar a quanta mes gent millor i si veus un forat al mercat t'has de llançar de cap, continuarà fent-ho Nintendo?

You want me, but, I need you?

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Xè, la Wii és un trasto de puta mare pa jugar amb els colegues. Qui hauria de tenir una és el Ruben, que passem més temps a sa casa que a les nostres respectives :-P

Ara quan baixem ens podrem pegar unes pallisses virtuals mentre ens unflem a volls jajajajajaj

A vore si baixem pronte que ja tinc ganes de vore-vos.
Salut.

Paranys_R_Us ha dit...

La mare que ho va parir! El Curro aka Moll també s'ha comprat una Wii....

Paco, Dani, Curro, i la llista es va fent mes i mes gran.

Jo perquè no tinc tele, però tu a que hòsties esperes Rubén? Deixa el guitar hero de la Play, jo te compre un altre "mando", si cal el guitar hero però per a la Wii. Ja tardes

Nat_diamonds ha dit...

Per als visentemanuels pot haver-hi un joc de ciclar-se al gim, cada nivell que superes te donen anabolitzants per a que te poses com Rambo.

Gin ha dit...

Em pense que al "bali bala" a Onda es coneix coma "boli vola" si malament no recorde. Els meus tios de menuts ens van ensenyar a jugar, però vagament ho recorde. :D

Anònim ha dit...

A l'Aragó el joc del bali-bala/boli-dali/boli-vola també el coneixen, el nom no el recorde, però l'associació de jocs tradicionals de la comarca del Jiloca, sempre present a Gallocanta ens ho va dir.

Anònim ha dit...

Hale, tots amb una Wii...tots menys jo, caguen deina. Però si me la compre es reduirà dràsticament la meva vida social. Quin dilema. Es pot ser feliç sense una Wii, no?

Per cert, paranys, tenim una foto amb tu. Si la vols la demanes, si no, només t'has d'esperar a que fem el vídeo resum magdalener de la República del papel per vore-la.

Anònim ha dit...

el tema és… s'enrecordarà paranys de la foto? (rollo got), muahahahahaha

Anònim ha dit...

La gràcia era que érem 3 ministres de la república a les afores del concert dels peluts eixos (el que fa fer una figa!)

Tranquil antón, puc esperar al reportatge madalenero, de paso voré alguna cosa, perquè la veritat siga dita; divendres no contava com a festes, i és el dia que mes recorde; dimecres la festa hawaiana i el "sketch" del got amb l'askerrit fou com el títol del blog, i el divendres pos eso, la festa la tenia jo en altre lloc.