11 de febrer 2008

Aaaaaaaaaaaaaaaaaarg



El nou treball, el deixar els torns, el haver de desplaçar-me fora, el no parar en cap de setmana... menys mal que no tinc parella i no he de fer-li passar cap malson.

Poc a poc vaig fent-me als nous hàbits, ni temps d'escriure ni de fer moltes coses. En cap de setmana ara he agafat la costum d'anar en bicicleta de muntanya per tal de no perdre el guanyat al gimnàs, i de rebot prendre menys alcohol, cosa que ja és bastant.

El dissabte toca concert a Vila-Real, a la sala Japan, i el cartell és interessant: Skaks + Contratempo + Dj Bocaccio 70; la primera banda és mítica de l'escena valenciana, torna a escena a mitjans de l'any passat, els castellonencs des que el Pau va ser pare i treballa a Alacant no han actuat, i Vicent està que no para. Sumem-li el festival de les grues (si els pardalots que sempre hem dit grulles en normatiu es diuen com els trastos d'alçar grans blocs de ciment) i això que ni vaig a carnestoltes de Benimaclet, ni a la festa de Los amantes de Teruel, ni res. La setmana passada vaig anar una volta a Vilanova i la Geltrú, demà torne i dimecres vaig a Oliva a ajudar un amic a comprar-se moto (o no!) i es que fa falta que digues vull viatjar, per a no parar.

Quan tinga clar les vacances ja vorem on toca viatjar...


Jo també me cague en els JJ.OO. de la Xina, ha quedat clar que allà no aniré, veritat?




7 comentaris:

Gin ha dit...

Man molat les vinyetes!

Jo soc del comité dels JJOO i fins que els xinesos no entenguen un poquet més de drets humans, tolerància, llibertat d'exprssió, etc. no els dixava ser seu dels jocs. A cagar amb el ser políticament correctes!

De totes formes, com lúnic que importa es la pela, a saber la de negocis, contractes empresarials i demés que s'hauran fet amb la excusa dels jocs.

Per altra banda, si que se't veu enfeinat si... :D

Bona sort!

urbenportales ha dit...

Els jocs olímpics inclouen l'esport de llepar el cul a règims totalitaris??

Anònim ha dit...

Tu, puta llefiscosa, este dissabte actua canteca de macao en vila-real… alguna cosa a dir?

Anònim ha dit...

Això vol dir que de retruc "La Plana Fa Olor" encara estarà un temps inactiva, no? A esperar, almenys que els fotologs no paren.

I si, les vinyetes són sinceres a més no poder. Quan hi ha diners pel mig això del respecte i la moral desapareix.

Visca la doble moral!

Paranys_R_Us ha dit...

Per parts, abans de vore als Canteca (one more time) està el divendres vore el concert ska + aniversari de Sara la heavy...

Que si LPFO romandrà inactiva? Per a ser sincer, el diumenge fent una volta amb la bici el brut de l'askerrit pensàrem en acabar els regals, si, els de reis... i en fer una variant sobre els X-Games a la nostra comarca i la seua gent.

Com a info en general, dir que el meu seat marbelleta potser, (99%) ha mort, i com diu la dita castellana: A rey muerto, rey puesto I have no money, I have no car...

Anònim ha dit...

Home, no sigues bobo i no t'en compres un de primera ma… el mercat de segona hand està plagadet d'ofertes interessants, puta

Anònim ha dit...

Bando: El meu marbelleta no s'ha mort.... quin descansó!