15 d’abril 2007

Alea jacta est


S'ha acabat pasqua, hem sobreviscut i el dia allarga, es pot demanar mes?

Supose que qui siga addicte a la pàgina mare haurà vist com aquesta ha desaparegut, els motius? Per a no dir mitges veritats/mentides es que hi ha gent cansada. El projecte ha sofert varies crisis, però tira endavant, amb menys gent i un futur bastant incert. La periodicitat amb que publicàvem serà una de les primeres coses que ho notarà, menys articles i mes espaiats. Tindrem que canviar de servidor, i pagar també un hosting, però aixina i tot la tirarem avant. Qui sap si aixina ens tirarem avant amb allò del marxandatge per tal de finançar-la i fer feliç la gent que ens ha demanat samarretes, ahir mateix un skin de Castelló me'n va demanar una al vore la de la taronja, es va declarar fan de la pàgina!!! La veritat es que amb eixe pelao no havia parlat mai, només l'havia vist per alguns locals i al Reggus de l'any passat, ja veuràs tu com encara tindrem poder de convicció sobre la gent i la nostra opinió serà tinguda en conter.

La setmana aquesta ha estat d'allò mes que intensa, la veritat, la senyora va vindre dimecres i va marxar divendres per a despedir-se, que se'n va a treballar a Menorca i fins que no passe l'Agost com a mínim no ens tornarem a veure. El divendres per tal de fer-li un favor a un company de treball li vaig canviar el torn, i enlloc de anar pel matí, vaig anar per la vesprada. El xaval se n'anava de "despedida" a Eivissa, i tots rèiem perquè ens l'imaginàvem bossant amb la mala mar que feia pel temporal de llevant i avorrit perquè a aquestes dades l'illa ha d'estar mes buida que una església en horari de culebró.

Dijous, aprofitant eixe circumstància de poder dormir un poc mes, vam anar a Castelló a sopar i a fer una ronda pels locals, cosa mes que decebedora, ja que tots estàvem buits i em vaig enterar d'una nova mala notícia per a les nits de farra que s'apropen. Xapen l'illa del tresor, sip, el meu local de festeta, el local de reggae i ska de la ciutat dels carrers pixats, un altre local a la merda, sumem-li la Queca, el Bruixes (te un altre nom, però tots el recordem amb eixe) i l'Octopussy. Sembla que el eixir de festa per Castelló no serà possible a no ser que sigues de la manada i t'agrade el Luis Aguilé.

Com diu el títol de l'article, la sort està llençada, i si plou quan no fan escola, aprofitarem i farem coses de casa, que sempre hi han per fer.

2 comentaris:

Nat_diamonds ha dit...

Sempre hi ha alguna cosa per fer...

Per cert, d'on has tret el botonet del Skype?

PS: se sap algo d'aquell disc de Ki Sap que havien d'enregistrar?

Paranys_R_Us ha dit...

Evidentment de la pàgina del programeta en qüestió, ves a la fulla d'skype i regira un poc.

Del disc de Ki sap, "Shake it up", supose que no deurien de tardar en possar-lo en circulació, perquè ja està gravat, concerts instrumentals ja n'han fet un munt per a donar a conèixer eixe disc. Jo també en tinc ganes de veure'ls