05 de gener 2007

Pueblo de Jegusalem, Goma es vuestga amiga, decidme...


Ja no tinc l'edat de Brian. Aquesta nit festeta de comiat al poli i farra gran, demà em tiraré baix les rodes d'un trailer... Tocarà anar a esmorzar, dinar amb tota la família i el brut del Rubén ja està planejant demà anar de farra gran, com si s'acabara el mon per Castelló. Si el meu fetge no ha mort a les saturnals ho farà ara en honor a Juno, fugim d'un deu per caure en deu o dotze.

A sobre, hui m'alce prompte per tal d'anar a classe de spinning i fer un poc de cama i la profe i les alumnes van fer ahir un contubernio per tal de hui no donar-la, altra monitora i jo ens hem quedat amb les ganes, si continue sense fer res de cama el dia que vaja a la neu me moriré, i vull anar la setmana que ve a provar a Valdelinares o Javalambre, que Andorra està be, però és cara, encara que li rategem la casa a ma germana i enguany vull aprendre be, que caure és divertit, però si no caus m'han dit que és l'hòstia. El problema serà el de sempre, el vehicle, el meu marbelleta està bé, però també està limitat, ni jo tinc tot el temps del mon, ni el cotxet l'espai per a dos i tota la roba que cal, i menys mal que ni tenim taules ni botes... El corsa de l'askerrit tampoc és un exemple de gran amplitud interna, que li anem a fer. Roba, raquetes, bastons, càmeres, semblem magrebins i quan baixem amb litres i litres d'alcohol no te digo ná!

PS: No res, que me'n vaig a comprar i fer YOMANGO per al sopar d'esta nit i a pel brut i el seu cosí, el Tarson Turner, que hem de fer maldats, gravar-les al mòbil i penjar-les al youtube. Això si, d'aquesta nit segur que eixen coses xules per a LPFO, que els nostres "brainstormings" son per a flipar

1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats amb retràs des del Baix Camp.