06 d’agost 2008

Somriu, encara pot ser pitjor


Ara és el moment de comprar, aixina és com hi ha gent que se forra! Els moments de crisi son oportunitats per a la gent desperta.

Aquestes paraules re sonaven dins el cap de Visentemanuel una i altra volta. Per què no era el seu moment? Havia treballat cóm un cabró i volia la seua recompensa. Tots eixos anys de taulellera en taulellera, treballant i fent hores, encara que eixos diners desapareixien tant o més ràpid del que entraven, farlopa, vídeo consoles, cotxe gran amb llànties encara mes grans i equip de só del cagar-se, alguna escapada a Eivissa, Salou i/o Benidorm a rebentar discos, ser a l'última en mòbils i roba (zara o pull & bear). La Plana way of life, ja sabeu.

No havia pogut forrar-se fent de dj, encara que se va comprar el portàtil més gran de mediamarkt; als concursos de tunning no aplega ni a quarts, ja que tot ho comprava a feu vert; i de ser dealer... "lo comido por lo servido" i a voltes ni això, és el que té consumir el que vens.

Ara és el moment de comprar, aixina és com hi ha gent que se forra! Els moments de crisi son oportunitats per a la gent desperta.

Ara amb l'hipoteca, la Jenni de bombo i la fàbrica que no deixa fer hores ho passa mal, molt mal, la veritat. El seu benvolgut cotxe, possat en venda, ja que la Jenni deia que allà no cabia la criatura, el maxi-cosi, el carret, la bossa amb bolquerets, la compra i tots dos. Ara va amb una monovolúm, ell, el rei del pàrquing de la disco. Per a vendre el seu cotxe va haver de baixar el preu varies voltes, ningú volia un cotxe tan hortera, conegut per la policia de 39 pobles i que devora combustible no a litres, si no a barrils. Li falta un troç de piu, i amb el monovolum es veu "gordo" i calb.

Ara a l'Agost la cosa empitjorarà, ja que els seus amics no fan ni penya, no hi han diners per a casals, ni per a hòsties. Els fadrins se'n van de viatge, hi ha qui te criatures i no va i hi ha com ell que estan esperant-les... uns per altres no podrà beure de gorra al casal, haurà de "buscar amics" fora de la penya, potser provarà amb la gent de la seua antiga penya que es va separar per "qüestions de dones si, dones no"

Per què ell no té sort? Per què no li toca una primitiva de les grosses? Per què no se folla a la Eva Longoria? Per què no troba un paquet ple de material sense tallar? .... Puny a l'aire, mirada al cel i crit esfereidor! ... Quanta poesia veritat? Això seria una escena poc Visentemanuelera, aixina que la canviarem per un dit dins del nas, aprofitant que el semàfor està roig.

Ara és el moment de comprar, aixina és com hi ha gent que se forra! Els moments de crisi son oportunitats per a la gent desperta.

Comprar què? Si no té un clau! Els únics negocis que coneix no son legals, i el seu tracte amb gent que no és del seu entorn no és molt bó, la veritat; qui sap, potser la Jenni tinga una idea.

- Jenny, com ara tu, si tingueres dinés, que faries? montaries algo?
- Una tenda de coses de xiquets! Sempre nyan de xiquets, encà que siguen moros, rumanos, i les coses que allà es venen valen un ou.
- Però, i el local? I la pasta pa comensar?

- Li la demanem a isos de dinerofàsil.
- Tu estàs loca!
- Pos dona tu una idea bona
- Yò habia pensat en feme camionero, en montar una inmobiliaria o en ser consechal d'urbanisme, pero res daixó val ara.
- Ma q'eres burro!
- Dona, aixó o ixir en la tele, en gran hermano i follanme a totes pa guanyñar, pero que sápigues que heu faria per tu! Pa tindre dines i que no mos faltara de res.
- Pues pa que te les folles tu, m'apunte yo i me folle hasta als de les cámares i despues me despulle en el interviu, que segur me donem mes dines a mi que a tu i aprofitem els dines que me vach gastar en les mamelles, no creus?
- Mai de la vida, que pensaria la criatura de sa mare?
- I que pensaria de son pare? Serás fill de puta, tu lo que vols es dixarme, pos sápigues que te vaig a dixar nuet i al carrer, ah, i la criatura no es teua, cornut!


Somia, encara podria ser pitjor.

2 comentaris:

urbenportales ha dit...

Sempre ets pots muntar un diari com "la plana al dia" mal que sigues un analfabet i guanyar pasta de les subvencions dels ajuntafems dels pobles i tal

Anònim ha dit...

podria ploure.