27 de setembre 2007

Desafinando, que es gerundio


Malos tiempos para la lírica cantaven els Golpes Bajos, antic grup del Germán Copini i el gilipollas eixe dels teclats de Complices, membre actiu de la innombrable. La llibertat d'expressió novament atacada, i pels mateixos de sempre...

El dissabte varem anar de festa per la ciutat de Castelló, o eixa era la nostra intenció, i es que cada dia es fa mes difícil l'assumpte de l'oci nocturn per les terres mes properes i planes a Marrana d'Olor. Tasques plovent (presagi del seu tancament?), sopar mal queda a ca'l Curro i la seua companya (soc jo sol o se sembla un webo a Cristina?) Lamentem això d'aplegar tard (o no!) però per a un dia en que es pot estar dins les tasques sense apretons... Això, visita als pisets d'estudiants de la zona de la UJI i a engolir la pizza que ens havien guardat la parelleta. Xarrada sobre coses de pisos i fugida a vore la resto de people que està esperant-nos a la Heamingway, o com s'escriga el ianqui borratxo, maltractador de dones i amant de les corregudes de bous. Allà coses del destí hi ha una xica que porta de cap a Rubén (hi han tantes...) i continuem la festa per Castelló, o això creiem. Volem anar a La Lola a saludar al Borja, però en aplegar està tancant-la!!!

- Borja, caguendeu, que només son les 2, què merdes fas?

- Ja ha vingut la poli a avisar!

- Però si tu no estàs a la zona de veïns feixistes d'aquestos!

- Es veu que ara si, ens n'anem a Vila-Real, a l'aplec, us veniu?

Pseudo assemblea i el brut i jo a la vila del taulell, la resta al Raspa, a jugar al futbolí. Poc a dir, borratxera amb pelaos, bots i samarretes fora (per culpa de les taques de beure litros al gallet foradats per baix, no per voler lluir tipaço) Xarrades amb la penya sobre el casal popul·lar, la abans esmentada associació aquesta i a separar un pelao que se volia pegar amb no-se-qui, després diran que no son violents els punyeteros.

Dilluns al treball un altre company fa pública la seua marxa als ventiladors, i van sis, jo si fora l'empresari ja hauria fet alguna cosa davant la "fuga de cerebros" que està sofrint l'empresa, però com que ni ho soc ni vull ser-ho... te jodes.

La cosa està aixina: gràcies a un tipo rastrero, que ja ni és rei ni nà i a una sentència polèmica ni es pot anar de festa per Castelló, ni es pot muntar una pàgina crítica encara que siga des de l'humor sense tindre por d'una denúncia.

Panes et circensis? Una polla como una olla! Farlopa i hores extres, això és el que demana el vulgo, i això és el que tenen.

5 comentaris:

urbenportales ha dit...

¡¡En hortaleza, horas y cerveza!!.

Ei, que la xica encara no em porta de cap!!, no corra usted, señora.

Sobre l'aplec de la plana millor no parlar!!, "bosque de pollas MMMCCXXLLVIIII", ara bé, les indepes eren del pitjor, recordes la que portava la bandera comunista?

Anònim ha dit...

però això de l'aplec de la plana de que anava en veritat?

vaig vore lo cartell tan ple de logos de partits i secciones juveniles que me pareixia un tant sospitós

urbenportales ha dit...

Per a reivindicar que la plana pertany a euràsia

Anònim ha dit...

Pos si, pa que angañamos. L'aplec de la Plane es fa per a dir que els gafapastas nazionalistes de per ací, també poden fer el que fan els "pueblerinos", però amb mes classe, res d'acampades i embrutar el poble... Molt de llençol pintarrajeat amb 4 bandarres (com pille al refill de puta que me va pegar una enganxina indepe damunt la E del meu Marbella el desmembre allà mateix) i pelaos a coll.

Per a oblidar-me res millor que contar els dies per a la gran festa que es farà al costaet d'allí mateix, a la Japan. El 5é aniversari de la Jamaican memories, amb la banda barcelonina The Kinky Coo coo's... hòstia que ganes tinc de vore eixa gent!

D'escoltar les veus angelicals de la cantant i la corista, de vore com colpegen les percussions, de ballar amb les melodies setanteres, de possar-me una camisa hawaiana per eixes dades...

Si es que la pell no em toca el cos!

5 Aniversari Jamaican Memories amb Red Soul Community (Granada) + The Kinky Coo Coo’s (Barcelona)

PS: Per a la vostra informació, el palabro kinky, en jamaicà vol dir "sexy", "picant", "eròtic", res a vore amb el nostre palabro quinqui tan lligat a bandes com Los Chichos i semblants ;)

PS Dos: Anirà Rubén ex-Malarians a ajudar-los? seria genial!!! Tots sabem de les bones rel·lacions entre aquesta banda, i el Rubén amb l'illa bros...

PS Tres: No te porta de cap, tens raó, te porta de cabota, dissimula que tacaràs el pantaló!

PROTEUS V-"The comeback" ha dit...

Por lo que se trasluce de vuestras palabras: vale la pena volver a fijar mi residencia en la Plana ¿no?