13 de febrer 2007

Ladies and gentlemen, wellcome to the freak show!


Sip, aquesta volta tire com a títol de l'entrada una cançó dels viguesos Killer Barbies, i es que sempre he dit que soc/som un imant per a frikis, i és de veres, si un dia veniu amb mi, qui no em coneixeu flipareu, qui ja em conega no cal que diga res. I es que al nostre viatge a Andorra a vore la meua germana no podia ser cap excepció.

Ella tota innocent em diu que els divendres al local anomenat "El cau" es porta fent una festa setantera, que ens portarem disfresses i perruques, tot groovie... quan em va vore aplegar amb el meu bigoti, els pels llargs i les patillotes ha flipat, per a arrodonir-ho portava una camisa "hawaiana" i una corbata, en fi, tot un galà del Bronx, el brut de l'askerrit anava amb la seua habitual versió de Lennon, fent que la festa fora nostra i no dels anglesos que estaven allí; nostra i d'una gent que coneixia la meua germana, gent que portaven una samarreta de la Gatxan i un jersei dels Space Invaders de llana...

Vam canviar de local per tal de canviar d'aires i poder ballar música un poc mes moderna i ferem cap al Surf i allà que vam estar prou de temps per a cansar-nos, i quan anàvem cap a casa ens van assaltar uns xavalets demanant foc, cosa que només portava la meua germana, ells ens van dir que eren els representants d'Andorra per a l'Eurovisión... El seu nom: Anonimous i volem que els votem el dia 10, dia del concurs. Total que ens n'anem a dormir i passem 2 dies fent snow, i quan baixem a comprar per tal de fer la paella i la picadeta reglamentaria ens assalten 2 periodistes, mp3 en ma i càmera al muscle, resulta que la música es la dels xavals aquests i la veritat siga dita, sonen com Offspring, ja vorem els videos i si votem per riure.