07 de febrer 2007

GUGBI reloaded, "bigger than the best, better than the rest!"


Això mateix, que ja tenim de nou i en un temps record el nou server funcionant, i mira que és xulo el fill de perquins, mireu les fotos que del mateix que ha penjat el sinyó Moll, a que se li sembla a son pare?

Tot son alegries, festa, sexe i servidor nou, mira com està el tema que el brut de l'askerrit vol canviar el nom de la pàgina i dir-li "La Plana folla" i està escrivint al seu blog, no te digo ná! El senyor Moll diu que ara soc jo el que pot heretar eixe mot si comence a fer "mollaes" per culpa de la senyora de Monreal del Campo, i es que mai un viatge a vore grulles ha estat tan divertit, ens han de fer un monument a eixe poble! Que gent mes maja, l'alberg pareixia que fora nostre, i sense pagar un cèntim; que jo em guanyara un llit es cas apart, que els meus mèrits vaig fer; però es que convidar a unes madrilenyes a dormir amb nosaltres (2 persones mes sobant gratix i perquè ho vam dir nosaltres) va ser de les coses mes fluixes que vam fer.

La meua nit la recordaré per sempre, no com d'altres que es van despertar a l'interior de l'alberg tirat per terra, gitat amb només la roba posada, mort de fred i ple de morats i arraps, fruit del seu estat etílic, sense saber ni com, ni quan, ni amb qui va aplegar. Enguany no hem vist cap grulla, perquè les llacunes estaven prou seques, la veritat una llàstima, però bo, qui anava a vore pardalots? Jo no, de fet si aneu al youtube voreu que vam fer, mireu l'autor dels vídeos, que no tots son meus, ni tots estan fets amb el meu mòbil, que per la nit ni me'n recordava que en portava, ni quan askerrit ens cridava desde Castelló sity per tal d'informar-nos que havia trobat el mòbil del Janif (el bélgico segons Arcadio)

Ara toca pujar a Andorra a vore ma germana, fer un poc d'snow, relaxar-nos, unflar-nos a bacs i riure, que fer una paella per a 12 a -5ºC a 2000 i nosequants metres amb neu pel costat mirant com arreglen les pistes és l'hòstia, però no avancem festa, que demà hi ha sopar del senyor pelao, que vol fer-ne un de gran, que demà li faran un paper pel qual se'n pot anar estan de baixa a l'estranger, i que l'empresa vaja a buscar-lo, que és la primera en sinistralitat de tota la província, com la peli eixa, coge el dinero y corre.

PS: El títol de l'entrada l'agafe de la cançó dels Clawfinger, coneguts mes per la cançó eixa del "Do what I say" si podeu busqueu eixe vídeo, està curiós i és d'allò mes macarra.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Xè, encara te faràs un gigolo cara a la vellea ... cagondeu ! :-P

A vore si ens veiem pronte.
salut iaio ;)

Anònim ha dit...

Good day, sun shines!
There have were times of troubles when I felt unhappy missing knowledge about opportunities of getting high yields on investments. I was a dump and downright stupid person.
I have never imagined that there weren't any need in big starting capital.
Nowadays, I feel good, I started to get real money.
It gets down to choose a proper partner who uses your funds in a right way - that is incorporate it in real deals, and shares the profit with me.

You may ask, if there are such firms? I'm obliged to tell the truth, YES, there are. Please get to know about one of them:
http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]