02 d’agost 2006

Afortunat que soc...

Anresulta que jo soc d'eixa gent que poseeix tot un mes seguit de vacances, el mes d'Agost, el mes per excelència de les vacances, o de tot allò que representen, per a bé i per a mal.
Allà on vaig sempre és temporada alta, amb el conseqüent augment de preus i la també fastigosa masificació. Com que soc l'únic que les te fixes, tots els anys els col·legues han de pillar també part o la totalitat de les seues vacances a eixes dates... sempre i quan vullguen fer plans amb mi clar.

Enguany un viatge serem 4 persones mes un gos i d'altre només dos.
Com dic no em puc queixar, en part, ja que si no fos per la meua germana el segón viatge no el feia ni de conya, només, dic només 24o leuros el bitllet d'avió, i comprat 2 mesos abans, ara només ens cal una vaga d'iberia, aviaco, o fins i tot tabacalera per a que pergam l'avió i ens toque anar nadant a ses illes.

Només espere treure prou fotos per al muntatge del primer aniversari pudent, i avore si esta nit al cinema podem treure en clar un camvi d'administrador per a la pàgina mare, que cada dia que pasa em crema mes i mes el no tindre-la.

Si per un casual poguera triar dades els viatges que faria serien l'hòstia, no és que els que faig ara no ho siguen, però poder anar a certs festivals europeus en dades primaverals, una Oktoberfest com cal, un san Patrici com10 mana (festival de l'humor...) baixar al desert al novembre, Còrsega al Setembre, i mes i mes llocs que només puc vore en postal si continue treballant al mateix lloc.
Això si, no vaig a Benidorm ni fart de vi, que una cosa és tindre vacances a l'Agost i altra no tindre ni gust ni dignitat, ni memoria, que per a mi això de Spain is different continua viu i és ben cert

5 comentaris:

Paranys_R_Us ha dit...

NO ANEU A VORE " Silent hill" ÉS UNA PUTA MERDA. PASSA-HO. NO ANEU A VORE " Silent hill" ÉS UNA PUTA MERDA. PASSA-HO. NO ANEU A VORE " Silent hill" ÉS UNA PUTA MERDA. PASSA-HO. NO ANEU A VORE " Silent hill" ÉS UNA PUTA MERDA. PASSA-HO. NO ANEU A VORE " Silent hill" ÉS UNA PUTA MERDA. PASSA-HO. NO ANEU A VORE " Silent hill" ÉS UNA PUTA MERDA. PASSA-HO. NO ANEU A VORE " Silent hill" ÉS UNA PUTA MERDA. PASSA-HO. NO ANEU A VORE " Silent hill" ÉS UNA PUTA MERDA. PASSA-HO.

Armando Zaragoza ha dit...

Hei, t'escric des de La Caseta Virtual. Has comentat un post meu i m'agradaria saber com has conegut la web (si per casualitat, si ens coneguem d'algunna cosa, si a partir d'una recerca al google, etc.).

És que jo si que coneixia "La plana fa olor", perque tinc colegues en Castelló.

Pots repondre'm amb un nou comentari al post aquell de La Caseta Virtual, ok?

Salut... i força en el canut!

Armando Zaragoza ha dit...

Supossava que ers tú D***d, però és que tb tinc un altre colega en La Vall que podia ser el responsable de desficacis pareguts, i no estava del tot segur.

He ficat un enllaç a les teues webs en La Caseta Virtual (que ja me diràs com la vares coneixer...) i ací te deixe la direcció del meu blog "internacional" (en castellano... je,je).

basuralia.blogspot.com

****

El proper post parlarà sobre Westworld, una peli amb guió de Micahel Crichton i protagonitzada per Yul Brinner que va de vaquers-robots totalment descontrolats en un parc d'atraccions futurista

:0

Anònim ha dit...

Xè company, sé que ho esteu passant que te cagues en les vacances. Inetenteu deixar alguna botella de sidra en tota Astúries, que la gent d'allà algo haurà de beure ;-P

Consells pràctics per a la vida moderna:

- Si te fot lo de les vacances fixes i eixa fàbrica tan "amena i bucolicopastoril" en la que curres, CANVIA DE CURRO !!!! i a fer la mà ! (que dia m'auela jejeje)

- En lo del hosting de laplanapudenta, llogueu-vos un hosting home. Que no son gens cars. Doneu pel cul a algú pa que vos instale el programari (pot ser m'oferiria i tot, depen de les birres que hi haja a camvi) i ja està ... a publicar com a melons d'alger. Sense massa complicacions.

Au, salut !

Armando Zaragoza ha dit...

Hi ha un enllaç a les teues pàgines en la nova Caseta Virtual. mateixa adreça:

lacasetavirtual.blogspot.com

I, a banda, alli trobareu un fum d'enllaços a blogs i webs d'interes. valencians i forasters, antiblavers i frikitrònics.

Ja me comenteu... (a vore si es de veres q "comenteu").

besets i abraços, Il·lustres Planers!!!!