23 de setembre 2008

Nacionalistes de merda!


Clar i ras!

Dissabte vaig tornar a ser a l'aplec de la Plana a Vila-Real, tenia ganes de veure a la Gossa sorda, seran tot el lligona rock que vulgues, però eixa gent m'agrada, i a Torio també. La cosa va que també venia el Dani, i les coses eixes del socialisme sumat al nacionalisme trobem tots nosaltres que son igual que nacionalsocialisme, i és que a les matemàtiques, l'ordre dels factors, no altera el producte.

Totes les paradetes informatives, tret de la dels grups, eren de pseudo partits polítics, que si maulets, que si la CUP, que si el "jovent" en lluita (qui utilitza eixa paraula), traduïda al castellà seria "muchachada", la muchachada en lucha? Vaja quina merda d'eslogan per a paletos.

La cosa va de cridar molt visca la terra!!!! Quina terra? Mira que teniu collons i figa grans, l'única terra que veureu vosaltres és la de les clótxines, o la de les plantes de marihuana que teniu al balcó.

Per un govern progressista i revolucionari clameu, i les birres a 4€, collons, i us dieu independentista i d'esquerres? Teniu una palla mental al cap que no us aclariu.

NO SE POT SER INDEPENDENTISTA I NO SER NAZI!

Quina culpa té cap persona en neixer fora del teu país? Per ser foraster ja és culpable? Això mateix han utilitzat els serbis, els croats, els huttus, els tutsis, el aris de tot el món. O és que trobes cap diferència entre tu i els demés defenent el teu país culpant als de fora?

La llengua catalana és una, veritat; la nostra cultura està en perill, cert; som una nació... quieto parao! Fas tot el que pots per la llengua? Al teu ordinador, navegador web, programes ofimatics, etcètera, etcètera, estan en català? Has demanat al teu operador de telefonia mòbil que t'envie la factura i t'atenguen en català? Escrius de normal en la teua llengua, o en la de "botiflers"?

Obriu el ulls, el nacionalisme és una malaltia que es cura viatjant!

10 comentaris:

urbenportales ha dit...

La conversa amb aquella xica sobre la repressió policial sentarà càtedra:

-"Al meu amic li va pegar la policia nacional, i ara fem samarretes per a replegar diners contra la repressió"-

-"Per què li van pegar?"-

-"Per defensar el seu país"-

-"Doncs al meu amic Bubba li van pegar i denunciar pel fet de ser negre, i no hem fet samarretes per a contar-ho tothom perquè és vergonyós"-

-"Ui…"-

I després torcant-me la suor amb la samarreta talla S dels indepes, però eixa estava xula (la de jaque al rey).

Anònim ha dit...

si, també m'agrada eixe grup que van demanar a l'aplec 4000€, un camerino per a ells i tot el vodka que pugueren tragar...

urbenportales ha dit...

Estic esperant que Tarson diga alguna cosa sobre açò… manifesta't des d'Igualada. Per cert, per al nivell bàsic d'anglés no n'hi ha professor encara, es veu que ningú no el parla.

Gin ha dit...

Ah, l'independentisme! Dificil dins del context polític i constitucional actual. Més quan ací no hi ha una consciència nacionalista plena que faça empènyer el carro.

En la meua opinió, primer hi hauria que marcar-se objectius més modestos com, per exemple, tindre representació parlamentaria en ésta, nuestra comunidaz i menys PPrros i socialistes trastornats.

Després, ja es vorà. Mireu Bèlgica i la seua reforma constitucional dels 90.

Anònim ha dit...

després invadir polonia!! per a mi es podrien limpiar el cul amb les banderes..

re-sa-ca-mal-de-cap-re-sa-ca-mal-de-cap-bo-ca-
se-ca-re-sa-ca-chu-pó-en-el-cap-de-sa-pe-gat-
ca-bró-mal-de-cap-re-sa-ca

Rosita Rovira ha dit...

Si enganxe al Thor torcant-se el cul amb la meua bandera de purissimera sabrà ell lo que és bo!!!
Desfaenats!!!

Anònim ha dit...

La Puri no ve fins al 13 d'Octubre, la qual cosa vol dir que estic lliure per a anar a l'Oktoberfest de Calp... i després envair Polònia, que ja se sap el que passa quan vas a festes alemanyes, o indepes... o voleu anara a vore la xica que canta a Sorkun?

PS: Rosita, no provoques al deu (i onze) o semi deu, o mig humà del martell

Anònim ha dit...

o anem als dos llocs? aquest cap de setmana sorkun i el proper birra i pinyols d'oliva a Palc

urbenportales ha dit...

tot això mentre el viatge a loCumtrebes no es faça aquest cap de setmana que ve.

El dijous tasques si o si, ernaB, que vull anar al distriz a comprar les entrades per a vore la Sorkunde.

Redeu Otrio, t'ha picat el cuquet de la farra eh?, eixes picotaes tarden d'anar-se'n.

Miquel ha dit...

Curiós. Estic d'acord en els raonaments que fas però, per contra, crec que la conclusió no té massa a vore amb la resta. M'explique.
Coincidisc en que el rotllo sócelmésguaidelmóncrideconsignessuperradicals no em va per a res. Crec que, com a divertiment pot estar bé -no per a mi, però hi ha gent per a tot -però que les consignes senzillament insabastables a curt termini condueixen, a mig termini, a passar del tema, per impossible, i dedicar-se a una altra cosa (com per exemple, en el cas de què parles, fer-se progre-sociata-ja-estem-bé-com-estem).
Ara bé, identificar eixa postura -que també trobem en molts grupuscles no vinculats al nacionalisme -com a 'el nacionalisme', em sembla tan poc encertat com dir que tot aquell que es diu d'esquerres és, en el fons, stalinista i fan dels genocidis massius. Infinitament menys greu, però igualment desencertat, vull dir.
Tampoc no comprenc per a res perquè després de demanar a gent com esta a que faça coses pràctiques en lloc de quedar-se en les consignes buides -fer servir la llengua en tots els àmbits, per exemple- dius que 'el nacionalisme es cura viatjant', un tòpic tan absurd com sobat i que no es correspon massa amb el fet que, quan viatges, crec que pots apreciar el lloc d'on vens i les teues arrels des d'una perspectiva diferent i, simplement, entendre que determinades reivindicacions polítiques són necessàries si es vol aconseguir coses com, per exemple, la possibilitat d'usar amb normalitat la llengua pròpia d'u.
O potser viatges i no t'enteres de res, què se jo; però 'curar' una ideologia? No sé, a mi això em sona un poc feixistoid, com si les ideologies s'hagueren de curar; en tot cas s'haurien de 'curar' els comportament violents o antisocials, però una ideologia democràtica crec que només la pot considerar perillosa algú que té por que la gent pense lliurement.
He sigut un poc rotllero, ho sé, però és que resulta que sóc nacionalista, que no puc estar més allunyat del nazisme i que no entenc perquè és incompatible lluitar contra el racisme i qualsevol discriminació defensant, al mateix temps, el dret d'autodeterminació democràtic d'un poble o, simplement, els interessos econòmics, culturals i socials d'un poble els quals, en el meu cas i en molts d'altres, van de la mà amb el concepte de solidaritat.

Miquel.