17 de juny 2011

Si los cerdos volasen

Polla republicana violant l'espai aeri (1)


Ara què? Què vols que fem, dis-ho! T'has volgut lluir i ara que ho arregle un altre, tat? T' has quedat a gust!
Frases com aquestes son habituals a les nostres terres, i son part de l'idiosincràcia nostra. La terra fa a la gent, i la gent fa el paissatge; encara que sembla que últimament mes que paissatge el que fem és urbanitzar i asfaltar, i aixina poc pot fer la terra per defendres. Ón estàs ara capità enciam?

Una volta fet l'empastre, només queda minimitzar els danys i engolir la roda de molí que ens ha tocat aquesta volta, i senyors i senyores, aquesta volta l'hòstia amb la que combreguem és l'aeroport.

Un aeroport que no te avions, cosa habitual i normal, que no és cap problema, ja que els avions NO son propietat dels aeroports, sino de les companyies aèries, que quede clar. El problema es que no s'ha contactat abans amb elles per tal de fer-lo-seu fàcil, però una errada la te qualsevol, i segur que quan facen el segon aeroport, això estarà mes que superat, no es pot fer tot be a la primera! Som d'un tiquismiquis!!!

La cosa es que està fet, i ara s'ha d'aprofitar. Si no se poden fer raves, que es facen altres coses, la qüestió és donar-li un ús, punyetes. Des d'aquest humil blog donem algunes idees:

- Aeroport de Zeppelins, son aeronaus, i son espectaculars, què mes volem? L'enveja de tot l'estat; des del 29 que no han creuat l'aire borinots tan grans, i si se cremen, les nostres falles serien mes grans que les de València. A vore si tenen collons de superar-nos els mitjos ouets!

A Manises ho van provar, però van dir que els autogirs molaven mes i van desestimar l'idea

- Camp de proves de caxirulos, les cometes o estels son un art, i a l'aeroport no hi han ni cables ni arbres ni res que els puga destorbar al seu vol, i a la pròxima pàsqua les criatures contentes.
- Concentracions d'aeromodelistes, fliparien amb l'infraestuctura i els seus caxarros volen... els sobraria pista pels 4 costats i tot serien elogis cap a qui el va manar fer.
- Carreres de dragsters; aquests bòlids necessiten pistes llargues, i els aeroports els van de conya, aprofitem'ho i demanem que els ianquis vinguen a fer una cursa per a promocionar-lo.
- Exteriors de película, què fem que no rodem una peli d'avions? Tenim el lloc i no cal demanar molts permisos, què estem bobets?
- Pàrquing, mare meua quant d'espai desaprofitat!
- "Desgüase" de cotxes, motos, camions, avions i barcos si cal.
- Cinemes a l'aire lliure, dels típics americans, eixos que entres amb el cotxe.
- Base ultrasecreta, al seu subsol hi han una megaconstrucció amb alienigens congelats, virus mortífers, l'Elvis i avions de la 2ª Guerra Mundial que apareixeren pel triangle de les Bermudes.
- Visites del Papa i d'altres ja es podran fer sense cap problema, els pelegrins amples i els peluts fora, no me direu que no està ben pensat?


Manifestodrom o camp de re-educació?

- Mítins, amb la de regidors, alcaldes i diputats que han tret, segur que l'omplen.
- Opositódrom, ja que cada cop és mes habitual vore com 9999999999999 persones opten a 4 places, millor que ho facen a un lloc controlat i ample.
- "Camps de concentració/extermini reeducació" per a l'oposició, tots a vestir com "el niño del pijama de rayas" i recordeu que el treball us farà lliures.
- Manifestódromo, no voleu protestar?, tingau lloc, ben amples, i a vore si sou capaços d'omplir-lo, templaos!

Amb un poc d'imaginació posem a Castelló al mapa, encara que els avions no aterren al nostre aeroport, que per cert, quin nom tindrà?????

Charles de Fabra? Las gaviotas? Allà on brama la tonyina? Aleta de mosca? Ripollesódrom? Marina d'Argent? Kiwi, estruç, pingüí (per això que no tenen ales per a volar)?

Jo propose el nom de Tux

(1) Les polles aèries varen violar l'espai aeri de Madrid durant la celabració de la boda del príncep Felip i Letízia Ortiz, tancat per "motius de seguretat"


1 comentari:

Anònim ha dit...

una porra per al nom?
- aerotuerto/aerotort
- allà on brama la tonyina
- ghost town(airport)
- rien ne va plú
- aterriza como puedas 4 cuartos