26 de juny 2007

Per Nules, passa i no t'atures! (PRUEBA DEL TRADUCTOR Nº1)


PRÓLOGO.

Antes que nada, aquella gente castellanoparlante que mire a la derecha de la página. He colocado un botón mágico que traduce a otras lenguas, no se si pondrá "boton de potencia" cuando traduzca "power button" pero hay que darle confianza, que lo han montado los catalanes con la pasta que roban al resto del estado, así que vamos a darle uso en vez de criticarlo, no? Dicho esto vamos al tajo.

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Això és el que es diu del poble on visc, ja que diu la llegenda que fins i tot sant Vicent quan va eixir del poble es va espolsar les espardenyes ja que deia que de Nules no es volia ni emportar la pols. Però mira per on enguany se pot liar ben gran, la platja sembla d'altre poble, no només tenim la 9bast, li hem d'afegir el xiringuito d'Anna: "La perla negra" just davant del desaparegut càmping. El dia de la seua inauguració concert per la nit, abans van fer torrada de sardines popul·lar i el diumenge ens van regalar una perla per a les nostres neurones tan castigades la nit anterior, un grupet folk d'Alboraia, que a mes a mes també feien de conta contes, el seu nom Trencaclosques i de veres que varem passar una bona estona allà al solet bevent cervesa i escoltant-los, només cal vore els vídeos que vaig gravar, qualitat de telèfon mòbil, que no tinc altra cosa, fins que alguna persona amb molt de cor i diners de sobra li abellisca de regalar-me'n una... si cola cola, tu!

La nit de sant Joan va ser molt bona, sopant a la mar, fent una foguera de forma prou improvisada i de marxa per la mar com si tinguérem quinze anys, anat a peu des de ca'l JeanYves fins la gola, que era on feien el concert, anar i tornar a peu... (per a qui no conega la platja del meu poble he de dir que son mes de 2Km de punt a punta) , i no anàvem precisament be, i tornar va ser pitjor, ja que el germà del Dani ens va donar absenta amb maria i ens varem acabar tot el que portàvem.

Ja veus, a sant Vicent es va fer un concert a l'entrada del Nona, a sant Joan "burraes" de coses, si la cosa segueix aixina segur que a sant Roc ens porten a la Fanfaria Ciocarlia o a L'ham de foc... i no caldrà anar a Ortigueira o Pirineos sur per a vore bons grups o passar-ho be. Cultura i festa a Nules! Cultura i festa a Nules manant la dreta! Val que no llevaran els bous ni les processons, no se quan s'obrirà eixa biblioteca i que el teatre Alcazar continua amb un ús mínim, però si açò és el començament d'un gir cap a un lloc civilitzat no m'ho vull perdre. Supose que el malson vindrà a festes, que segur que portaran a qualsevol artista adicto al régimen, de moment toca gaudir i apurar al màxim, que els concerts van que volen, i aquest divendres com a preparació del reggus ens n'anirem a Onda, a vore en un mateix escenari a: Boikot, DefConDos, i als Doctor Calypso, tot gratis i si tinc sort i soc dels mil primers em donaran un entrepà de llonganissa (menys mal que acabe a les 10 de treballar i no en tindré, que ja me veig les cares de la gent de la porta en refusar-los el menjar)

Quan vinga'm de Reus ja us contaré que en tinc de pensat per a les dues setmanes següents, aixina que us deixe amb un poc de suspens.

PS: Igual flipe encara mes ja que encara no hem anat a un altre xiringuito que han obert just baix del far, que crec que un nom un poc escatològic, per això no el pose, com deia aquell: "Seguiremos informando!"

6 comentaris:

Gin ha dit...

Jo me sabia la de Per Tales, passa i no t'apares! La versió nulera no la coneixia!

Nat_diamonds ha dit...

Què bé sus lo montáis!! :-D

Jo no vull recordar St John...

Nat_diamonds ha dit...

Per Xert, mola molt llegir les traduccions al castellà i a l'anglés de la teua bitàcola. Sobretot quan no sap les paraules i les deixa tal i com estan. És com un catalanglish o xurro (segons a quin idioma traduisques). Mole!

Paranys_R_Us ha dit...

Au xiques, ja tardeu en posar-lo a les vostres respectives bitàcoles, que també hi han en altres idiomes i son gratis, i si voleu passar per Nules ja sabeu per on parem :P

Estrellita Mutante ha dit...

Funciona mejor de lo que se podría esperar, pero es igual de gracioso que el traductor de google.

Por cierto, te he añadido a mis links de 'Vivimos en Castellón'

Anònim ha dit...

Extrany que a Onda vinga Def con Dos, i mes Doctor Calipso, ja que per aci la gent es mes dels rockerosalternativosdetotalavida ( com Boikot ).

S'ens pixen a sobre i diuen que plou.

PD: M'estrene en este blog, hip hop hurra!